Top 10 motive sa alegeti EMAAR Buildings:

1. Factory Direct
EMAAR Buildings este reprezentantul oficial al producatorului.

2. 30 ani garantie!
Toate cladirile EMAAR Buildings au 30 ani garantie, perioada pe care nici un alt concurent nu o poate oferi! Aceasta garantie este sustinuta de producator si de Arcelor Mittal Dofasco.
Garantia oferita de noi este cea mai lunga in aceasta industrie!

3. Galvalume PLUS by Dofasco Canada
Suntem singurii din lume care oferim garantie 30 ani pentru cladirile din otel, perioada de garantie fara rival si care nu mai este oferita de nimeni in lume!!!

4. 100% spatiu utilizabil
100% spatiu interior utilizabil, fara grinzi sau ferme, cu posibilitati de prelungire a halei dvs.

5. Hale usor de construit
Panourile acestor hale sunt foarte exact pretaiate si pregaurite astfel incat la constructia halei, imbinarea este PERFECTA!

6. 6 stiluri de baza
Cu 6 stiluri de baza va punem la dispozitie o varietate de modele care va permite sa selectati modelul cel mai potrivit pentru dumneavoastra!

7. Calitate, durabilitate si versatilitate
Cladirile de otel sunt de cea mai inalta calitate in materie de cladiri metalice prefabricate existente pe piata! Practice, usor de intretinut, constructiile metalice sunt durabile, ofera rezistenta la foc si rezista la conditii meteorologice extreme !
Cladirile de otel sunt versatile pentru a satisface orice cerere de constructii.

8. Serviciul Clienti
EMAAR Buildings ofera cele mai bune servicii clientilor incepand de la punctul initial de contact, la cumparare si pana la finalizare constructie. Suntem acolo pentru tine la fiecare pas.

9. Guvernul SUA a aprobat
Cladirile pe care noi le distribuim si le construim in Europa indeplinesc toate cerintele si sunt aprobate de catre Administratia Serviciilor Guvernamentale USA.

10. Mandria de proprietate
Cu peste 40.000 de cladiri constructie din otel vandute si peste 1000 de membri activi in Steel Referral Program, devenind un proprietar al unei cladiri din otel EMAAR Buildings, nu numai ca va oferim cele mai bune cladiri din otel din intreaga lume, dar tu vei fi unul din miile de clienti ai nostri care sunt foarte multumiti de aceasta constructie!