INFORMATII

Guvernul SUA  a aprobat:

SteelMaster meets requirements by the Government Services Administration (GSA) to supply all branches of the US armed forces including:  Army, Navy, Air Force, Marines, National Guard and Coast Guard.  (GSA Approval # GS07F0458T)  In addition, SteelMaster has received Florida Product Approval for compliance in meeting Florida building code covering areas with high wind loads requirements. (Approval # FL5957) Cladirile distribuite de EMAAR  Buildings  in Europa  îndeplinesc  cerinţele  cerute de către Administraţia Serviciilor Guvernamentale (ASG) să furnizeze toate ramurile  forţelor armate americane, inclusiv: Armata, Marina, Air Force, US Marines, Garda Naţională şi Coast Guard. (ASG Aprobare # GS07F0458T) În plus, producatorul  a primit in  Florida aprobarea de marfuri pentru respectarea în codul de reuniune , care acoperă domenii cu sarcinile cele  mai înalte in  cerinţe de vânt. (aprobare # FL5957)

Toate cladirile din otel si halele semirotunde  EMAAR  Buildings detin certificate de calitate CAN/CSA A660-04 ,certificate de proiectare si fabricatie pentru sisteme de cladiri metalice.

Structurile sunt proiectate sa reziste tuturor incercarilor din locatia de constructie.

Conceptia structurilor este conform cu ’’Specificatiile de Proiectare a Structurilor Metalice Modulare la Rece’’  publicate de AISI Metodologia folosita ASCE 7-98. Proiectarea respecta specificatiile AISC, AISI, NEMA, ASTM.

Toate modelele de cladiri semirotunde EMAAR  Buildings  sunt conforme cu normele de reglementare in constructii.

Acest tip de constructii elimina stalpii interiori , exteriori si nu necesita un sistem de fundatii complicat si costisitor.

Frontoanele pot fi executate din zidarii prevazute cu balcoane , ferestre si usi in functie de preferinta beneficiarului.

Halele pot fi construite pe fundatie de la nivelul solului sau de pe fundatie ridicata la inaltimea solicitata de client.

EMAAR  Buildings  asigura  asistenta tehnica si montajul. Se asigura fiecarui client consultanta privind specificatiile si performantele produselor in conformitate cu reglementarile de siguranta.

Metodologiile noastre  de proiectare  au fost analizate şi aprobate si sunt susţinute de teste fizice, care au fost efectuate  de către laboratoare independente la universităţi majore şi cel mai mare producător de oţel din lume ArcelorMittal Dofasco CANADA .

NASA a ales aceste cladiri din otel pe care EMAAR   Buildings  le distribuie in Europa   pentru a proteja componentele lor de transfer  si echipamentele de valoare. Cu peste 40.000 de clienţi satisfăcuţi, ne mandrim sa fim reprezentanti pentru Europa al celui mai de incredere si recunoscut producator mondial , din portofoliul caruia fac parte: NASA, US ARMY, NAVY, AIR FORCE, MARINES, NATIONAL GUARD, COAST GUARD, FBI, PUBLIC WORKS, DEA, ARMY CORPS of Engineers and the Departaments of Corrections, Transportation and Defense si multe alte companii importante din intreaga lume.

EMAAR  Buildings  asigura  asistenta tehnica si montajul. Se asigura fiecarui client consultanta privind specificatiile si performantele produselor in conformitate cu reglementarile de siguranta.