DESPRE NOI

EMAAR  Buildings este reprezentant unic in Europa al celui mai important si cel mai de incredere brand in cladiri de otel la nivel mondial.

Ca dovada, marturie stau contractele derulate cu NASA, US ARMY, NAVY, AIR FORCE, MARINES, NATIONAL GUARD, COAST GUARD, FBI, PUBLIC WORKS, DEA, ARMY CORPS of Engineers and the Departments of Corrections, Transportation and Defense pentru diverse proiecte avand ca obiect principal construirea unor cladiri din otel si constructie de hale.

Clădirile de oţel  EMAAR  Buildings , clădiri şi construcţii prefabricate metalice sunt proiectate pentru o gamă largă de aplicaţii rezidenţiale şi comerciale, inclusiv garaje, ateliere, carporturi, agricole si de depozitare,hale pentru productie si depozitare marfuri, hambare de metal , Quonsets, hangare pentru avioane , sisteme de acoperis, clădiri rezidentiale, clădiri militare, Government Buildings (ASG), comerciale depozitare, acoperiri metalice, industriale şi de depozitare, cupole metalice pentru sali de sport , centre de echitatie , statii de autobuze, spalatorii auto, hale portabile, sali pentru nunti si evenimente , piscine acoperite, terenuri de sport , etc.

Clădirile noastre metalice sunt proiectate pentru viaţă şi sunt susţinute cu o garanţie de 30 de ani de la liderul mondial in productia de otel ,combinatul siderurgic ArcelorMittal Dofasco CANADA .

Cladirile EMAAR  Buildings va furnizeaza 100% spatiu util , necesita un timp scurt de construire şi fără probleme ulterioare de întreţinere.

despre-emaar-hale-semirotunde